Ta med deg gjengen din på et eventyr de sent vil glemme

Lyst på en annerledes teambuilding? Enten dere planlegger firmatur, utdrikningslag eller gruppetur kan vi hjelpe med å finne en spennende og overraskende løsning. Vår spesialitet er å gi deg og de du er sammen med en unik opplevelse med hundespann gjennom majestetisk landskap i Hemsedals flotte natur.

Våre turer er ikke bare en måte å komme seg ut på, men også en mulighet til å oppleve noe helt nytt sammen. Fra den spennende følelsen av å kjøre ditt eget hundespann til de fredelige øyeblikkene du deler med andre rundt bålet under stjernehimmelen, vil en gruppetur med Hemsedal Husky gi deg minner for livet.

Lyst på en annerledes teambuilding? Enten dere arrangerer firmatur, utdrikkingslag, gruppetur eller noe helt fjerde kan vi hjelpe med å finne den optimale løsningen. Vi skreddersyr turer etter gruppen og kan enten arrangerer kortere «smakebit» turer, halvdagsturer eller turer med overnatting. Vi har også en nybyggd gapahuk med benker, der vi kan tenne opp i bålpannen og servere varm saft på kalde dager. Ta kontakt for tilbud.

Akkurat slik dere måtte ønske

Vi har lang erfaring med å ivareta grupper og tilpasser så langt det lar seg gjør ønsker dere måtte ha. Vi kan arrangere kortere «smakebit» turer eller halvdagsturer f eks til en nybygd gapahuk med benker hvor vi kan tenne opp bålpannen på kalde dager.

Tilbring natten med hundene

Langt inne i Helsinglia har Hemsedal Husky en primitiv og koselig hytte, der en kan komme hverandre nærme rundt peisen. Hytten har ikke strøm, men solceller så det er mulig å få ladet telefonen. Ønsker dere et avbrekk i hverdagen og tid til å nyte «det enkle liv» så er dette en perfekt plass å rømme fra den teknologiske verden. Hytten har ca. 9 sengeplasser, men også plass til å sove på gulv eller i lavvo utenfor.

Ta kontakt med oss i dag

så setter vi sammen den beste løsningen
– akkurat slik dere ønsker!